Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmachips

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Salt,gott och nyttigt. Har inget fett i sig som vanliga chips.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på grill. Skärnormal stora skivor (italiensk)parmaskinka i 3 bitar. Lägg på bakplåtspapper på plåt. Grilla i ugnen ca.2 minuter. De ska "krulla" sig något.Passa noga, det går snabbt att bränna dem. De blir spröda och frasiga precis som vanliga chips, men mycket godare!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • RalphH 28 december 2010

    Hej! Första gången jag går in på sidan. Svagt att det inte ens står vilket gradtal det ska vara på ugnen när man gör Parmachips. En matnovis som jag behöver all info för varje recept. Hoppas på bättre tur nästa gång. Annars får jag väl hålla mig till Arlakökets kokbok som jag har i min iPhone. Har varit till stor glädje och hjälp. RalphH

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.