Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmalindad Fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god bjudrätt .

Ingredienser

Instruktioner

1. Skär en ficka längs med filén. Hacka persiljan och lägg i fäst ihop med tandpetare. Gnid filén med salt och peppar pensla på senapen och linda in filén med skinkan. Stek i ugnen på 225 grader tills filen har en innertempratur på 70 grader det tar ca 25 minuter 2. Blanda alla ingredienser utom timjan i en kastrull.Låt koka upp och sjuda ca 5 minuter smaka av och blanda ner timjan. 3. Ta bort tanpetarna och skär upp köttet i skivor servera med såsen och ris och en grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.