Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmalindad kyckling med feta- och avokadofyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Saftiga och urgoda blir kycklingfiléerna med denna krämiga fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela avokadon på mitten, ta bort kärnan och gröp ur köttet. Mosa samman med fetaost, riven vitlök och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
  2. Krydda kycklingen runtom med salt och svartpeppar. Skär ett horisontellt snitt i kycklingfiléerna och fyll med avokadoröran. Linda parmaskinka runtom och förslut allt genom att binda stekgarn runt paketet.
  3. Grilla kycklingen över fin glöd i 4-5 minuter på varje sida eller tills kycklingen är helt genomlagad. Ta bort garnet och skär kycklingen i skivor.
  4. Servera med tillbehören.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.