Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Parmesangratinerad aubergine med tomatsås

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

väldigt gott och lite festligare

Ingredienser

Instruktioner

Skär auberginen i smala skivor på längden, förslagsvis med en osthyvel. Vispa upp ägget. Blanda ost, ströbröd och timjan. Vänd skivorna i ägget, sedan i ostblandningen. Stek dem några minuter på varje sida. Krydda med salt & peppar. Gör tomatsåsen och låt sjuda ca 15 min, den blir bara godare om man låter den sjuda länge. Servera med klyftpotatis, färdigköpt eller hemmagjord ;)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.