Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionerad Pavlova

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Klassisk paradefterrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grädda i 140 grader 75 minuter. Smörj och mjöla en kakform, ca 26 cm i diametern, med rikligt med vetemjöl. Vispa vitorna till styv skum. Tillsätt sockret i omgångar och vispa till en fast maräng. Tillsätt ättika och maizenamjöl. Fördela smeten i formen och forma den till en " skål " med kanter. Stäng av värmen och låt marängen stå kvar i ugnen ett par timmar.
  2. Vispa lemon curden till en slät kräm. Vispa grädden styv och blanda med lemon curden. Fördela krämen på marängbottnen. Gröp ur passionsfrukterna och fördela inkråmet på krämen. Strö på hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.