Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Passionsfruktsmarinerade jordgubbar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gör något alldeles extra av de redan ljuvliga svenska jordgubbarna! (Jag lovar, det GÅR att göra något extra även av belgiska, italienska, spanska och norska jordgubbar!)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka vatten och socker till en simmig lag ca 5 minuter. Låt den svalna. Klyv passionsfrukterna och gröp ur de knapriga kärnorna ned i lagen.
  2. Dela jordgubbarna och lägg dem i lagen 10-15 minuter. Servera de marinerade bären med mjuk vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.