Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta carbonara

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att steka bacon och när det är färdigt, häll i champinjonerna och fortsätt att steka en liten stund.
  2. Ta fram en kastrull häll i matlagningsgrädden. Sätt på spisen på lagom värme. Häll i den rivna osten och rör om tills det smälter. Häll i kryddorna och pressade eller hackade vitlöken.
  3. Sen tar du baconet och champinonerna som stektes och häller i kastrullen och rör om, ofta. Höj värmen och och låt det koka, sen ska den sjuda en stund. Smaka gärna av om du behöver mer kryddor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.