Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pasta med räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En pastarätt med skaldjur, en doft av saffran och inte så "jättesåsig" konsistens

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen, tillsätt fänkål och sugar snaps de sista 2-3 min. Använder du fänkålsfrön, så tillsätt dem i såsen istället. Koka upp crème fraiche, saffran och vitt vin, vänd ner i den avrunna pastan. Fördela i djupa tallrikar och strö över räkor, strimlade sugar snaps och ärtskott. TIPS! Rätten går utmärkt att halvera om hushållet är litet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.