Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Svamptider

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pasta enligt förpackningens anvisning. Skala och hacka lök. Tärna rökt skinka. Låt kantarellerna rinna av.
  2. Smält margarin i en panna. Lägg i lök och svamp. Låt fräsa några minuter. Tillsätt skinkan och låt den fräsa med. Rör ner crème fraiche. Krydda med salt, peppar, hackad gräslök och salvia.
  3. Låt pastan rinna av. Fördela den i fyra lätt smorda portionsformar. Gör en fördjupning i mitten. Fördela svampröran i mitten. Strö över riven ost, gärna parmesan. Gratinera ca 10 minuter i 225 °C.
  4. Servera med tomat- och löksallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.