Instruktioner
Tina Finduspåsen.
Finhacka gul lök och fänkål.
Koka pastan enligt anvisningar på paketet.
Grilla kycklingen på indirekt värme med valfri BBQ-sås tills den är klar. Jag föredrar en blandning av "Sweet Baby Ray's" och "Liquid smoke", men smaken är som baken...
Tärna kycklingen i små bitar (Jo, den får kallna lite först...)
Woka löken och vitlöken i rapsoljan, tills den mjuknat lite.
Tillsätt wok-grönsakerna.
När de börjar ta färg, tillsätt den kokta pastan och rör runt.
Krydda med ingefära, koriander, peppar och chili och låt woka i någon minut till.
Lägg ned kycklingen i woken och rör runt igen så allt blir jämnvarmt.
Tillsätt fänkål och rör om. Den får inte ligga i mer än max 1 minut. Fänkål tycker inte om wok!
Servera med Sweet Chili sås.