Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastawok med kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkel vardagsrätt med lite kul smak av ingefära och koriander.

Ingredienser

Instruktioner

Tina Finduspåsen. Finhacka gul lök och fänkål. Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Grilla kycklingen på indirekt värme med valfri BBQ-sås tills den är klar. Jag föredrar en blandning av "Sweet Baby Ray's" och "Liquid smoke", men smaken är som baken... Tärna kycklingen i små bitar (Jo, den får kallna lite först...) Woka löken och vitlöken i rapsoljan, tills den mjuknat lite. Tillsätt wok-grönsakerna. När de börjar ta färg, tillsätt den kokta pastan och rör runt. Krydda med ingefära, koriander, peppar och chili och låt woka i någon minut till. Lägg ned kycklingen i woken och rör runt igen så allt blir jämnvarmt. Tillsätt fänkål och rör om. Den får inte ligga i mer än max 1 minut. Fänkål tycker inte om wok! Servera med Sweet Chili sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.