Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Patriks färsgratäng från Iren

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Serveras med kokt ris och isbergssallad med citrontärningar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ströbröd och vatten sväller i 10 min. Tillsätt ägg, riven lök, ingefära, vitlökssalt, svartpeppar och färs. Bred ut den i en lättsmord form. Grädda mitt i ugn 225 grader, ca 20 min.
  2. Skala och skiva lökarna tunt. Fräs dem knappt mjuka i smör. Tillsätt russin och curry, rör om. Blanda i matlagningsyoghurt , lite i taget. Häll röran över färsen. Strö över osten. Sätt in formen igen och grädda ytterligare ca 20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.