Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pecankakor med lönnsirap

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Lönnsocker och sirap ger en väldigt smaskig kolaton åt de här kakorna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, socker, salt och bakpulver i en bunke. Lägg i smör och nyp ihop till en smulig deg.
  2. Häll i ett uppvispat ägg, lönnsirap och hackade nötter. Blanda ihop. Rulla degen till bollar och tryck ut dem på bakplåtspapper på en plåt. Grädda i ugn, 175 grader, i 10-15 minuter (den kortare tiden gäller redan varm plåt).
  3. Mjölmängden kan behöva justeras efter hur stort ägget är. Mitt ägg var gigantiskt, så om du har normalstora ägg rekommenderar jag att du sparar lite av mjölet till sist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.