Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pelles fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Hur gott som helst!!!

Ingredienser

Instruktioner

Putsa fläskfilén och lägg i ugnsform. Rensa champinjonerna och dela i fyra bitar, är de större så dela lite till, och lägg dem runt fläskfilén i formen. Smula buljongtärningen över fläskfilén. Blanda grädde och soja och häll i formen. Baka i ugnen 1 timme i ca 200 grader. Servera med sallad och pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.