Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Peppar stek

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

gott till helgen

Ingredienser

Instruktioner

Låt köttet stå i rumstemperatur i en halvtimme innan tillagningen det gör köttet mörare stöt pepparkornen i en mortel strö senapspulvret över köttbitarna lägg den krossade pepparen på en tallrik och täck båda sidorna på köttet med den pressa in pepparen ordentligt i köttet hetta upp oljan i en stekpanna och stek köttet i 2-3 min på varje sida för blodig 3-4 min för medium 5-6 min för välstekt servera med bakad potatis och färska grönsaker

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.