Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparbiff med sötsur lökkompott

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Skala och strimla rödlöken. Hetta upp en liten kastrull med olja och fräs löken mjuk i ca 4 minuter. Rör om då och då. 2. Strö över sockret och låt det smälta in i löken. Häll på vinägern och låt koka ihop tills nästan all vätska kokat bort. Ta av från värmen. Salta och peppra lätt . Rör ner persiljan. 3. Pensla kanterna på köttbitarna med lita olja och rulla dem i pepparmix. Salta ovan och undersidan. Hetta upp en lättoljad stekpanna och stek köttet ca 3 minuter på varje sida. Servera med lökkompotten.
  2. Servera råstekt tärnad potatis och kokt broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.