Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepparrotssås till fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Alltid lika gott och fräscht! Snåla inte på pepparroten. Just pepparrot är inte så tokigt till fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i en kastrull, vispa ner mjölet. Låt koka en kort stund utan att brynas. Tillsätt mjölk och grädde lite i taget under omrörning, kåt koka 3-5 minuter.
  2. Smaksätt med fond, dill och riven pepparrot.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.