Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pepprig kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och smakrikt.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kycklingfiléerna och skär svampen i klyftor. Skala och hacka löken. Stek kycklingen i en stekpanna, salta lite . Tillsätt svamp och lök, salta. Stöt pepparsorterna i en mortel. Rör ner crème fraiche, peppar, vitlök och sockerärter i pannan. Låt koka någon minut. Smaka av. Servera med pasta eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.