Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pestobakad fisk på grönsaksbädd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk och grönsaker som gratineras i ugn med ett täcke av crème fraiche och pesto.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken och vitlöken, skär i tunna skivor. Ansa grönsakerna och skär dem i mindre bitar. Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs löken och grönsakerna lite lätt. Tillsätt oliverna och buljongen. Låt koka ca 15 minuter. Smaksätt med salt, peppar och rivet citronskal.
  2. Låt fisken halvtina. Sätt ugnen på 150 grader.
  3. Fördela grönsaksröran i en smord eldfast form. Lägg fiskbitarna ovanpå.
  4. Blanda peston med crème fraichen. Klicka blandningen över fiskbitarna och baka i ugnen ca 20 minuter. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.