Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pethras goda fiskgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna fiskgryta hittade jag på i all hast och den är lätt att göra och mycket uppskattad som bjudmat för fiskälskare! Denna rätten kan man även öka efter antal personer.

Ingredienser

Instruktioner

Koka äggen så de blir hårdkokta. Strimla purjolöken. Skiva tomaterna. Hacka äggen. Gör såsen enligt beskrivningen. Smöra en ungsfast form. Lägg strimmlad purjolök, hackade ägg, skivad tomat. Lägg på fiskbitarna. Lägg strimmlad purjolök, hackade ägg, skivad tomat. Häll över Smögensåsen. Lägg på riven ost efter smak. In i ugnen 30-45 min på 175 grader eller tills fisken känns färdig. Servera kokt potatis till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.