Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Petits choux

 
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten och margarin i en kastrull. Tillsätt mjölet, lite i taget, och rör kraftigt tills smeten släpper från kanterna. Ta kastrullen från värmen. Tillsätt ett ägg i taget under kraftig omrörning. Lägg smeten i valnötstora klockar på plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter. Låt kallna på galler. Skär en öppning i varje och fyll med tex chokladsås och serevra med glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.