Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Petras ruccolatorsk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Snabb och god fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär torsken i lagom portionsbitar och lägg upp i en form. Halvera tomaterna och strö dem runt om och över fisken.
  3. Mixa samman ruccola, grädde, yoghurt, senap, salt och peppar med en stavmixer eller blender till en finfördelad röra. Vänd sedan ner den rivna osten och fördela över fisken i formen. In i ugnen och färdiglaga i ca 20 min (eller längre om fisken är frusen när den stoppas in).
  4. Servera med potatis eller couscous.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.