Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Piccata Milanese

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienserna till såsen i en kastrull. Koka på svag värme utan lock i ca 10 minuter. Banka ut köttet och vänd skivorna först i vetemjöl. Vispa upp ägg, vatten och ost lätt. Vänd köttet i blandningen. Bryn fettet i ej för het stekpanna och lägg i köttet. Stek ca 2-3 minuter på var sida. Lägg upp på varma tallrikar och servera med ris, spaghetti eller nudlar och tomatsåsen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bocuracao 24 november 2008

    Fantastiskt gott! Tack för receptet!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.