Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Piccata milanese

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En traditionell italiensk anrättning med svensk touch.

Ingredienser

Instruktioner

Skal och hacka löken och vitlöken. Fräs den i smör i någon minut. Häll på såsen och låt den koka upp. skär köttet i cm-tjocka skivor. Vispa upp ägget i en djup tallrik. Blanda ost, ströbröd, salt och peppar på en tallrik. Doppa först köttet i ägget och vänd sedan i ostblandningen. Låt det ligga några minuter att stelna. Stek i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Servera med tomar såsen och kokt ris. Strö över persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.