Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Picklade kantareller med salladslök

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Pickladde kantareller är ett strålande tillbehör i de flesta vilda sammanhang, men är även gott till nötkött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär vitlöken i skivor. Koka upp vatten, balsamvinäger, ättika, socker, svartpeppar, lagerblad och salt i en kastrull.
  2. Lägg i kantareller (skär dem i mindre bitar om de är stora), vitlök, salladslök, persilja och kantareller i den kokande lagen och dra av från värmen.
  3. Låt allt svalna under lock och häll sedan på väl rengjorda och varma glasburkar med lock. Ställ in i kylskåp och låt stå över natten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.