Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Piroger med tonfisk

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Enkelt och snabblagat tilltugg till förfesten!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Kavla ut smördegsplattorna något och dela dem på mitten. Blanda crème fraiche och den avrunna tonfisken. Rör ner osten. Lägg en klick av fyllningen på varje smördegsruta och vik ihop. Nyp ihop kanterna. Pensla med uppvispat ägg. Lägg pirogerna på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Servera ev med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.