Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pistagebollar med rosenvatten

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Pistagegröna njutningar med en doft av mellanöstern.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala pistagenötterna och hacka dem i småbitar, för hand eller i matberedare. Rör smör smidigt med socker och citronskal. Tillsätt den rivna sockerkakan och 3/4 av pistagenötterna och blanda till en jämn och kladdig deg. Smaka av med rosenvatten. Ställ in degen i kylen i minst 30 minuter.
  2. Forma till små bollar och rulla i hackade pistagenötter. Ställ tillbaka i kylen tills de ska avnjutas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.