Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pistasch- & kardemummamaränger

 
Skriv ut

Fantastiska, frasiga och sega maränger med kryddig smak av kardemumma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125°.
  2. Vispa äggvitorna med ättiksprit till fast skum, sikta i florsocker och fortsätt vispa till en blank och tjock smet. Vänd försiktigt ner hackade pistaschnötter och kardemumma.
  3. Klicka ut smeten till 16 små toppar på plåt med bakplåtspapper. Grädda ca 40 min mitt i ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.