Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pita med Pulled Oumph, picklad rödlök och srirachamajonnäs

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bästa gröna snabbmaten!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg de strimlade rödlökarna i en skål. Koka upp ättikssprit, socker och vatten med svartpepparkorn. Häll den varma algen över löken. Låt svalna.
  2. Stek Pulled Oumphen enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt 1 dl vatten mot slutet så det blir lite såsigt.
  3. Rör ihop majonnäs och srirachasås. Värm pitabröden.
  4. Fyll dem med Oumph, isbergssallad, srirachamajonnäs och picklad rödlök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.