Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizza med blåmögelost och ruccola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den smakrika osten gör pizzan extra lyxigt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös jästen i vattnet. Tillsätt olivolja, salt, socker och vetemjöl. Arbeta degen smidig. Låt jäsa ca 30 minuter.
  2. Sätt ugnen på 250 grader.
  3. Dela degen i fyra delar. Platta ut till portionspizzor och lägg dem på bakplåtspapperklädda plåtar. Stryk på tomatsåsen.
  4. Skala och strimla rödlöken, fördela den på pizzorna. Strö över smulad Bellablu och grädda i mitten av ugnen, 10-15 minuter.
  5. Lägg på ruccola och servera.
  6. Tips! Blanda gärna olika ostsorter att strö på pizzan. Salamiskivor smakar gott på.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.