Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pizzadeg när du gör hempizza

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Det blir en härligt smidig deg men tar 30 min - en timme att jäsa!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen i en bunke, värm upp vattnet till 37 grader och häll på lite av vattnet på jästen,rör om, tillsätt resten av vattnet + oljan och saltet, rör om, tillsätt mjöl lite i taget. Använde elvisp med degkrokar eller en hushållsassistent eller liknande! Låt jäsa under bakduk 30 minuter men helst en timme!
  2. Kavla ut till 2 runda stora pizzor eller använd hela degen till en ugnsplåt, lägg på valfri fyllning! Grädda i 225/250 grader i mitten av ugnen 10-15 minuter!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.