Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plocksallad med citronmarinerad squash

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Den enklaste strandmaten äter man med händerna

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva squash på längden i 1 cm tjocka skivor. Salta och peppra skivorna och lägg dem i en het stekpanna, gärna en med grillränder. Stek squashen två minuter på varje sida. Lägg dem på ett fat och pressa över citron. Ställ in i kylen med plast över och låt dra minst 30 min.
  2. Skiva halloumi och stek i en het stekpanna, ca en minut på varje sida.
  3. Lägg tomater, halloumi, squash och basilikablad i en matlåda och förvara svalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.