Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Plommonchutney med rivet apelsinskal

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Sötsyrligt och kryddig chutney som passar till det mesta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela, kärna ur och skär plommon i midre bitar. Koka upp plommonen med skalad och finkackad rödlök, finriven ingenfära rött vin, balsamvinäger, kanelstänger, chilipulver, salt, socker, ev. finrivet skal av apelsin i en kastrull.
  2. Koka utan lock 20 minuter. Rör då och då.
  3. Häll upp på varma, väl rengjorda glasburkar. Fyll ända upp. Sätt på lock och låt kallna.
  4. Förvara chutneyn kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.