Hela satsen ger 12.4 g Kolh., 99.3 g fett, 125.8 g protein 1434 Kcal.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej moder4ever. Provade att baka ditt recept idag på Polarbröd Express. Blev klart överraskad. Jättegott Lägger upp ett par bilder. Hoppas att du inte har någonting emot det. Hälsningar Tompa48
Hej moder4ever. Provade att baka ditt recept idag på Polarbröd Express. Blev klart överraskad. Jättegott Lägger upp ett par bilder. Hoppas att du inte har någonting emot det. Hälsningar Tompa48
Oops det blev två likadana bilder. Det var inte meningen. Tompa48
Hej! Vad är detta för typ av anrättning? Namnet säger bröd, bilden säger något i stil med ugnspannkaka.. Hur äter man det? Med vad? Hälsningar *förvirrad* Hannah
Detta recept är kanon! Jag har haft i ädelost som gör "brödet" lite festligare. När jag vill ha det matigare har jag tillsatt bacon och annat gott. Det är verkligen ett bra grundrecept!!
Åååh så gott det var! Speciellt då de fått stå i kylen ett tag :) Hade nog dem i ugn cirka 15-17 minuter för att få fin färg. Jag kryddade även med lite kanel, mums. Tack för ett bra recept!
Den va lite speciel i smaken men den va god men inte kall. Jag hittade ingen valio keso men det gick bra med arlas keso. Jag serverade den som en gratäng med en grönsallad och ketchup till super gott!
Jag brukar göra små portionsbröd av detta recept, antingen som små plättar eller i muffinsformar. Oppsies tror jag att "brödet" kallas "over there".