Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Portabelloburgare med karamelliserad lök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Matiga burgare med massor av smak. Den rökiga marinaden är himmelsk!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rökig marinad: Blanda alla ingredienser till marinaden. Vänd runt svamphattarna hälften av marinaden (spara resten som sås). marinera minst 30 minuter, gärna längre.
  2. Karamelliserad lök: Bryn löken på medelhög värme i olja i ca 15 minuter. Rör då och då. Tillsätt sockret och stek under omrörning i någon minut till. Häll i öl eller vatten och låt koka in i löken.
  3. Grilla svamparna till fin färg och till de är genomvarma, ca 5 minuter. Grilla bröden och fyll med svamp, sallad, tomat, lök, karamelliserad lök och marinaden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.