Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis och bönsallad med ricotta och kalkon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här serveras en krämig italiensk ricotta till salladen.

Ingredienser

Instruktioner

Borsta och dela potatisen i bitar Koka den mjuk. Koka haricots verts knappt mjuka i lättsaltat vatten. Skölj, låt bönorna rinna av i durkslag. Kärna ur och finstrimla den spanska pepparen. Gör dressingen. Blanda potatis, haricots verts, bönor och spenat. Häll över dressingen och blanda runt. Servera med ricotta, svartpeppar och kokt kalkon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.