Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatis och fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ett bra recept om man inte har tid att stå vid spisen eller om man måste ägna sin uppmärksamhet åt barnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. skala potatisen och lägg i en stor kastrull Lägg fisken på en stor bit aluminiumfolie. krydda fisken med citronen, pepparn och saltet. Veckla ihop folien till ett knyte med öppningen öppåt. Placera folieknytet i potatiskastrullen och koka med potatisen de sista ca 10 minuterna.
  2. Koktiden på fisken kan variera lite beroende på om den är tinad eller frusen.
  3. Servera med en god sås och gröna ärtor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.