En enkel vegetarisk rätt med lite hetta, de som inte vill äta vegetarisk, lägg till stekt bacon.
Instruktioner
- Skala och koka potatisen. Häll av och låt svalna.
Riv den grovt på rivjärn eller mosa med en gaffel.
Lägg i en skål.
- Dela, kärna ur och finhacka chilin. Skala och finhacka vitlöken. Smula getosten.
- Blanda potatisen med chili, vitlök, getost, persilja, ägg och 1 tsk salt. Låt gärna stå och svälla 10-15 minuter.
- Gör under tiden dressingen till salladen. Blanda vinägern med 3 msk olja, ½ tsk salt och 1 krm peppar.
- Forma pannbiffstora bullar av potatisblandningen.
Stek dem gyllene i olja och smör i en stekpanna, ca 3 minuter per sida.
- Blanda salladen med vinägretten och valnötterna.
Servera potatisbullarna med salladen.
Publicerat den
31 maj 2011
Liknande recept
Skriv kommentar