Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgnocchi med chili och svamp

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

I en krämig vinsås samsas svamp, grönsaker och läcker potatisgnocchi. Ur Allers nr 39/11.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela svampen i kvartar. Kärna ur chilin och skiva den och vitlöken tunt. Dela tomaterna i klyftor och skär bort kärnhus och skal. Skär purjon tunt.
  2. Hetta upp olivoljan i en kastrull och fräs grönsakerna lite lätt på medelvärme några minuter. Rör om då och då. Häll på vin och grädde och låt koka tills det börjar tjockna. Salta och peppra.
  3. Koka potatisgnocchin enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet. Blanda ned gnocchin i såsen och rör om. Tillsätt basilika och hyvlad parmesan och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.