Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till korv eller köttbullar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala potatisen och skär den i klyftor och koka i vatten ca 15 minuter. Skölj och strimla purjolöken. Vispa ut mjölet med grädden i en gryta. Rör i purjolök, tomatkross, smulad buljongtärning, dill, salt och peppar.
  2. Häll av potatisvattnet och rör ner potatisen i såsen. Låt koka ca 5 minuter tills potatisen är mjuk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.