Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatismos med grevéost och knaperstekt bacon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott till det mesta i köttväg

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen. Mosa den, lägg i smöret och häll i mjölken. Blanda till ett ganska löst mos. Om det är svårt att få det klimpfritt kan elvisp användas. Tillsätt ost och bacon. Smaka av med salt och svartpeppar och rör till sist ned persiljan.
  2. En klick crème fraîche blandat med finhackad gräslök är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.