Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatispaj med gorgonzola och skinka

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Skulle dryga ut en buffé och ville ha något matigt, då kom denna paj upp i huvudet. Otroligt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knåda ihop degen snabbt, ställ kallt i 15 min.
  2. Riv under tiden potatisen och strimla skinkan. Ställ pajformen i ugnen på 200 grader i 15 min.
  3. Vispa sedan samman mjölk, ägg och kryddor. Fyll pajskalet med potatisen, osten, skinkan och till sist äggstamningen. Ställ i ugnen tills pajen stannat.
  4. Färdig!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.