Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med bacon och sugarsnaps

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Något för grillsäsongen?

Ingredienser

Instruktioner

Skrubba och koka potatisen mjuk. Ånga den torr och låt den svalna något. Strimla och knaperstek baconet och låt det rinna av på hushållspapper. Rensa och koka sugar snapsen i saltat vatten, ca 3 minuter. Skala, dela och skiva rödlöken tunt (jag föredrar jättetunt). Blanda vinäger och senap och vispa sedan i oljan. Krydda och smaka av med salt och peppar. Blanda potatis, bacon, sugar snaps och lök med dressingen och strö över finklippta örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.