Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med dijon- och citrussås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Den här är värd att prova.

Ingredienser

Instruktioner

Börja med såsen: Vispa ihop senap, honung, citron- och apelsinsaft samt olja. Smaka av med salt och peppar. Blanda ruccola, salladslök, körvel och dill. Skär potatisarna i bitar. Toppa potatisen med den gröna salladen. Ringla över såsen. Servera salladen med grillad kyckling, eller varmrökt lax och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.