Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med grönsakspytt

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En lite annorlunda potatissallad med grönsakspytt. Nytänkande och supergott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Sätt in en plåt i ugnen.
  2. Dela varje potatis i fyra klyftor och koka dem mjuka. Häll av kokvattnet och låt dem svalna. Blanda pytten med olivoljan, krydda med salt och peppar. Häll den på den förvärmda plåten. Sätt in mitt i ugnen i ca 15 minuter. Låt rotfrukterna svalna.
  3. Riv det yttersta skalet av citronen. Plocka av basilikabladen och skär dem grovt. Blanda citronskal, basilika, senap och créme fraiche i en bunke. Vänd ner potatisen, pytten och spenaten i såsen. Smaksätt med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.