Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mycket god, enkel och nyttig rätt - kan det bli bättre?

Ingredienser

Instruktioner

Halvera och koka den skalade potatisen.Tärna äpplet och skär gurkan i små kuber.Strimla kasslern i "lagom" bitar och stek dem lätt. När potatisen är färdig skall även den skäras i kuber och blandas medans den fortfarande är varmmed äpple, gurka, kassler och keso Provencale. Servera gärna med nybakat polentabröd eller ett lite grövre rågbrög.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.