Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad med paprika

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Provensalsk senap av märket Maille innehåller bl a paprika och vitlök. Den ger god smak och sting åt salladen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrapa eller borsta potatisen ren.
  2. Koka upp vatten och låt potatisen koka ca 15 min eller tills de är mjuka.
  3. Lägg ned ägget i kokande vatten och låt det koka i 3 min.
  4. Gröp ur och lägg det i mixer eller matberedare (med elvisp går det också bra). Tillsätt senap, vinäger, salt, peppar och oljan droppvis under gång.
  5. Tärna paprikan fint.
  6. Häll av kokvattnet från potatisen. Låt den ånga av och svalna något. Skiva eller tärna potatisarna om dem är förstora. Häll över såsen och paprika bitarna.
  7. Rör om försiktigt.
  8. Servera salladen varm eller kall.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.