- Serverar: 4-6 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Provensalsk senap av märket Maille innehåller bl a paprika och vitlök. Den ger god smak och sting åt salladen.
Instruktioner
- Skrapa eller borsta potatisen ren.
- Koka upp vatten och låt potatisen koka ca 15 min eller tills de är mjuka.
- Lägg ned ägget i kokande vatten och låt det koka i 3 min.
- Gröp ur och lägg det i mixer eller matberedare (med elvisp går det också bra). Tillsätt senap, vinäger, salt, peppar och oljan droppvis under gång.
- Tärna paprikan fint.
- Häll av kokvattnet från potatisen. Låt den ånga av och svalna något. Skiva eller tärna potatisarna om dem är förstora. Häll över såsen och paprika bitarna.
- Rör om försiktigt.
- Servera salladen varm eller kall.
Publicerat den
19 november 2008
Liknande recept
Skriv kommentar