Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatisstomp med pepparrot och citron

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Pigg pepparrotspotatis passar fint till grillmaten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen knappt mjuk i lättsaltat vatten. Häll av vattnet. Stöt potatisen lite lätt med en potatisstöt i kastrullen.
  2. Tillsätt smör, pepparrot, salt strimlad gräslök, tryffelolja samt skal och saft av citronen. Smaka av med peppar och eventuellt mer pepparrot.
  3. Servera gärna till grillad fisk eller korv.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.