Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Provencalsk fläskfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Supergott! Allt på ett fat!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva potatisen. Lägg den på ett ugnssäkert fat med tomaterna. Salta och peppra lätt. Stek i ugn i 175° i 20 min. Blanda smör, vitlök, persilja och lite salt. Skär djupa fickor i fläskfilébitarna och fördela blandningen i dem. Knyt om väl med bomullssnöre. Lägg köttbitarna ovanpå potatisen och stek i ytterligare 20 min. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.