Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Provensalsk filé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättgjord festrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén och skär den i ca 2 cm tjocka skivor. Ansa och skiva svampen. Bryn köttet gyllene på båda sidorna i lite matfett. Krydda med salt och peppar. Ta upp köttet. Bryn svampen.
  2. Tillsätt crème fraiche, grädde, senap och pressad vitlök. Låt det koka upp till en jämn sås. Lägg ner kött och tomater. Låt allt puttra ca 5 minuter. Smaka av.
  3. Strö över hackad persilja. Bjud kokt ris eller klyftpotatis och en god sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.