Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Purjofräst biff med skogsvampspasta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En riktig höjdare både till fest och vardag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Biffen: Strimla biffen och bacon, skala och hacka löken. Fräs alltihop i smör några minuter.
  2. Skogsvampspasta: Fräs svampen i smör, tillsätt grädde och buljong. Lägg i den kokta pastan, låt koka ihop något. Smaka av med dragon, vitlök och peppar. Lägg upp pastan och häll över bacon och lökfräset. Strö över lite finhackad persilja.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anluk 15 januari 2012

    Jättegott och enkelt att göra. Full pott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.